نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

کاربردهای اولتراسوند در صنایع غذایی 1395/11/20 10:10:31

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : همایش سراسری ایمنی موادغذایی و آشامیدنی

فشار هیدرواستاتیک بالا، روشی نوین در فرآوری غیرحرارتی مواد غذایی 1395/11/20 10:07:11

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : همایش سراسری ایمنی موادغذایی و آشامیدنی

ایزومرهای ترانس و روش های کاهش آن ها در روغن های نباتی 1395/11/20 09:58:41

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : همایش سراسری ایمنی موادغذایی و آشامیدنی

ضرورت بکارگیری سیستم HACCP در صنعت نوشیدنی میوه ای 1395/11/19 23:17:10

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی فرانک بیگ محمدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : همایش سراسری ایمنی موادغذایی و آشامیدنی

ارزيابي ايمني مواد غذايي گياهي ) GMتغيير ژنتيكي يافته( به لحاظ آلرژي زايي 1395/11/19 22:58:28

نویسندگان : هدی شهیری طبرستانی زهرا بیگ محمدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : همایش سراسری ایمنی موادغذایی و آشامیدنی